سیاست مالیاتی و رشد فراگیر

سیاست مالیاتی و رشد فراگیر

سیاست مالیاتی و رشد فراگیر

در حالی که تجزیه و تحلیل کشور های در حال توسعه کمیاب تر هستند، تأثیر توزیع مجدد سیاست های مالی به طور کلی بسیار کمتر از اقتصاد های پیشرفته به دلیل کاهش انتقال اجتماعی و مالیات بر درآمد کمتر است. مالیات ها در واقع پیامد های مهمی بر رشد اقتصادی دارند که با تولید ناخالص داخلی اندازه گیری می شود. با این حال ، مالیات ها همچنین جنبه های وسیع تری از رفاه اجتماعی را تحت تأثیر قرار می دهند. به عنوان مثال ، آنها نقش محوری در هرگونه توزیع مجدد که از طریق بودجه دولت انجام می شود، ایفا می کنند و مالیات پیامد هایی بر رفتار های آلوده کننده و در نتیجه کیفیت محیط زیست و سلامت عمومی دارد. مفاهیم رفاه اجتماعی که قلب نظریه مالی عمومی را تشکیل می دهند شامل شمول رشد با محاسبه چنین ارزش هایی است. مالیات در نهایت وسیله ای برای رسیدن به هدف است: یعنی تأمین هزینه های عمومی.

این هزینه ها می تواند به نوبه خود بر رشد فراگیر تأثیر بگذارد. به عنوان مثال، هزینه های تولیدی برای آموزش و زیرساخت ها برای رشد اقتصادی مهم است و انتقال توزیع مجدد به صورت نقدی یا غیر نقشی برای گنجاندن آن ضروری است. بنابراین هرگونه تجزیه و تحلیل رشد فراگیر باید در اصل به تأثیر مشترک مالیات ها و مخارج عمومی توجه کند. صرف نظر از سطح بهینه مالیات که یک موضوع بحث برانگیز است این اجماع گسترده وجود دارد که حداقل میزان درآمد مالیاتی برای کشور ها ضروری است تا اطمینان حاصل شود که دولت می تواند عملکردهای ضروری خود را برای رشد اقتصادی فراگیر ارائه دهد.

گاسپار و همکاران: زمانی که سطح مالیات بر تولید ناخالص داخلی به حدود 12¾ درصد می رسد ، رشد اقتصادی به شدت و به طور مداوم در دهه بعد افزایش می یابد. با این وجود ، نسبت مالیات به تولید ناخالص داخلی به طور کلی در کشور های در حال توسعه پایین است. در واقع ، در حالی که نسبت مالیات در اقتصاد های پیشرفته (بدون مشارکت اجتماعی) به طور متوسط ​​حدود 25 درصد از تولید ناخالص داخلی است که در کشور های در حال توسعه اغلب زیر 15 درصد است و در برخی موارد زیر نقطه اوج تخمین زده شده توسط گاسپار و همکاران بدست می آید. نسبت های مالیاتی بیشتری در این کشورها برای افزایش رشد و همچنین حمایت از مشارکت از طریق هزینه های عمومی مورد نیاز است. ترکیب مالیات ها نیز برای رشد و شمول اهمیت دارد. به عنوان مثال ، مطالعات تجربی طبقه بندی مالیات را ایجاد کرده اند که مالیات بر درآمد شرکت ها و اشخاص برای رشد بیشتر از مالیات بر مصرف و دارایی است.

جهت کسب هرگونه اطلاعات تخصصی و نیز مشاوره در خصوص سیاست مالیاتی و رشد فراگیر به پیج شرکت حسابداری بهین تراز به آدرس (behintarazco@) مراجعه نموده و به دایرکت پیام دهید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
احساس رایگان برای کمک!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *