هزینه معاملات مالیاتی شرکت های صنعتی

هزینه معاملات مالیاتی شرکت های صنعتی

هزینه معاملات مالیاتی شرکت های صنعتی

هزینه های معاملات در ادبیات اقتصادی مدرن به عنوان بخشی از هزینه های شرکت در نظر گرفته می شود ، اگرچه سیستم های حسابداری موجود برای حساب این نوع هزینه ها مناسب نیست. هزینه های معاملات شرکت متنوع است و انواع آنها متفاوت بررسی می شود. علاوه بر انواع کلاسیک هزینه های معاملاتی شرکت هزینه های مربوط به نتیجه گیری و نگهداری عملیات مبادله یکی دیگر از انواع آنها پرداخت های سازمانی به بودجه دولتی و محلی ، کمک به صندوق های مختلف و همچنین پرداخت هزینه فعالیت ها است. در “بخش سایه” چنین هزینه های معاملاتی را باید هزینه های مالیاتی نامید.

آنها توسط نهاد های رسمی (“قیمت اطاعت از قانون”) و تلاش شرکت های جداگانه برای ایجاد روابط با محیط نهادی خارج از آنها (“قیمت غیر قانونی”) تنظیم می شوند. به رسمیت شناختن هزینه های معاملات مالیاتی ، دید متفاوتی از مالیات های شرکت ، سیاست مالیاتی آن و برنامه ریزی مالیاتی را ممکن می سازد. در دیدگاه های علمی مدرن ، مالیات ها ، همراه با عرف سنتی ، نقش اندازه گیری هزینه از وضعیت و کارآیی روابط بین بنگاه اقتصادی و محیط نهادی را نیز بر عهده دارند.

برنامه ریزی هزینه های معاملات مالیاتی به شرکت ها اجازه می دهد از بسیاری از شرایط دشوار جلوگیری کرده و تا حدی اثر منفی عدم قطعیت و تنوع محیط نهادی را از بین ببرد. برنامه ریزی هزینه های معاملات مالیاتی در شرکت به صاحبان سرمایه و رهبران شرکت اطلاعات لازم را ارائه می دهد که تأثیر سیستم مالیاتی بر محیط داخلی و خارجی شرکت را به طور کامل مشخص می کند و امکان تصمیم گیری های معتبر مدیریتی را فراهم می آورد.

  1. هزینه های معامله به عنوان هزینه تعامل افراد فرایند بازار مشخص می شود. شرکت های صنعتی نه تنها با شرکای بازار (مصرف کنندگان ، تامین کنندگان) ، بلکه با دولت وارد روابط می شوند که نهادهای لازم برای شرکت های صنعتی را تشکیل می دهد و “قوانین بازی” یکنواختی را برای همه ایجاد می کند. این موسسات نوعی کالا هستند که نوع پرداخت برای دریافت آن مالیات (ملی و محلی) ، پرداخت های اجباری و کارمزد است. بنابراین ، مالیات های پرداخت شده توسط شرکت ها می تواند به عنوان نوعی از هزینه های معاملاتی یک شرکت صنعتی شناخته شود. مدیریت موثر مالیات ها به عنوان نوعی از هزینه های معاملاتی شرکت به شما امکان می دهد “قیمت اطاعت از قانون” را به اندازه قابل قبول تری نسبت به “قیمت غیر قانونی” برساند.
  2. شاخص بار مالیاتی بر شرکت باید با ارزش هزینه های معاملاتی مانند “قیمت اطاعت از قانون” و “قیمت غیر قانونی” مرتبط باشد. کاهش مالیات در میزان هزینه معاملات، تمام هزینه های معامله را کاهش نمی دهد. برای برنامه ریزی و به حداقل رساندن هزینه های معاملات مالیاتی ، توصیه می شود از مدل تعیین مقادیر شدید سطح بار مالیاتی با معیار به حداقل رساندن بار نهادی شرکت استفاده کنید که می تواند دو نوع باشد: مدل برای محاسبه ارزش فوق العاده در حضور یک هدف اصلی و رعایت محدودیت های تعیین شده (برای حل مشکل محاسبه هزینه مالیات (معاملاتی) تصمیمات مدیریت) و مدل محاسبه ارزش فوق العاده در حضور چندین هدف اصلی و رعایت با محدودیت های تعیین شده (برای حل مشکل به حداقل رساندن کل هزینه های معامله در دراز مدت).
  3. بهینه سازی عملکرد هدف با ایجاد توازن در حجم تولید قانونی و غیر قانونی صورت می گیرد. افزایش یا کاهش مکرر این حجم ها به ترتیب باعث افزایش یا کاهش انواع خاصی از هزینه های معامله و یا هزینه های معاملات مالیاتی می شود. به این معنا که با نسبت بهینه محصولات قانونی و غیرقانونی ، هزینه روابط شرکت با محیط نهادی در شرایطی که ایجاد شده است نسبتاً کم خواهد بود.
  4. نتایج بدست آمده و توصیه های توسعه یافته مبنای روش شناختی برای بهبود روش برنامه ریزی مالیاتی به عنوان نوعی از هزینه های معاملات یک شرکت صنعتی است.

جهت کسب هرگونه اطلاعات تخصصی و نیز مشاوره در خصوص هزینه معاملات مالیاتی شرکت های صنعتی به پیج شرکت حسابداری بهین تراز به آدرس (behintarazco@) مراجعه نموده و به دایرکت پیام دهید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
احساس رایگان برای کمک!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *