تأثیر قوانین و شیوه های حسابداری بر کارایی منابع
تأثیر قوانین و شیوه های حسابداری بر کارایی منابع
در سراسر اتحادیه اروپا همه شرکت ها موظف قانونی برای تهیه حساب های مالی هستند. بسته به اندازه و ساختار شرکت مربوطه، الزامات یا گزینه های مختلفی برای استفاده از استاندارد های بین المللی گزارشگری مالی که توسط اتحادیه اروپا تأیید شده است یا قوانین حسابداری خاص قابل اجرا در کشور عضو آن ها وجود دارد.
حساب ها همچنین توسط شرکت ها برای محاسبه عملکرد مالی و به دلایل دیگری مانند برنامه ریزی و پشتیبانی از درخواست های وام استفاده می شود. این گزارش در نظر میگیرد که چگونه قوانین حسابداری میتوانند بر تصمیمگیری هایی که شرکتها در مورد سرمایهگذاری در بهرهوری و کارایی منابع میگیرند تأثیر بگذارد. چنین سرمایه گذاری هایی ممکن است شامل خرید دیگ های بخار کارآمد انرژی برای صرفه جویی در انرژی باشد. کاهش بسته بندی محصولات؛ استفاده از تدارکات بلادرنگ برای به حداقل رساندن هزینه های حمل و نقل و تعداد کامیون هایی که رفت و آمدهای خالی را انجام می دهند و ارائه مدل های تجاری جدید که اساساً روش های کار شرکتها را تغییر میدهد.
پیشنهاد می کنم حتما سری به صفحه بهترین آموزشگاه حسابداری در اصفهان بزنید
پیش بینی می شود تا سال 2050 جمعیت جهان از 7 میلیارد به 9 میلیارد نفر افزایش یابد و به افزایش مصرف ادامه دهد و فشار فزاینده ای بر منابع طبیعی جهان (به عنوان مثال مواد خام مانند مواد معدنی، فلزات و سوخت، یا سایر منابع مانند آب، هوای پاک) وارد کند. در این زمینه، کمیسیون اروپا بر اهمیت بهره وری منابع تأکید کرده است و آن را یکی از هفت ابتکار شاخص خود برای ارائه رشد و افزایش اشتغال می داند. به طور کلی چهار دلیل اصلی وجود دارد که چرا شرکت ها در بهره وری منابع سرمایه گذاری می کنند که در نهایت بر جریان های نقدی و سودآوری پروژه یا شرکت تأثیر می گذارد:
1- سرمایه گذاری باعث کاهش هزینه ها در آینده خواهد شد. این می تواند برای سود فوری باشد (به عنوان مثال نصب لامپ های کم مصرف می تواند مصرف برق را فوراً تا 80 درصد کاهش دهد)، یا به دلیل تغییرات پیش بینی شده در قیمت منابع، یا حتی به دلیل برخورد مالیاتی مطلوب. به عنوان مثال، یک شرکت ممکن است افزایش قیمت کالاها را پیشبینی کند، بنابراین میتواند در فناوری هایی سرمایهگذاری کند که میتواند استفاده از منابع را به حداقل برساند، مانند سیستم های Cradle to Cradle (C2C). اینها سیستم هایی هستند که در آن محصولات به گونه ای تولید می شوند که در پایان عمر مفیدشان راحت تر از هم جدا شوند و بازیافت شوند.
2- برخی از مصرفکنندگان ترجیح میدهند یا حتی حاضرند برای محصولاتی که با استفاده از منابع کمتر یا مواد شیمیایی کمخطر تولید شدهاند، قیمت بالاتری قائل شوند. به عنوان مثال، برای کاغذ بازیافتی با کیفیت بالا و برخی محصولات غذایی که از روغن پالم با منبع پایدار تهیه می شوند، حق بیمه وجود دارد. با ظهور اینترنت، مصرفکنندگان در مورد کیفیت محصول و هزینه های استفاده از محصولات نیز آگاهتر میشوند و اغلب آماده هستند برای محصولات باکیفیتی که عمر طولانیتری دارند یا صرفهجویی در مصرف انرژی، آب و غیره هزینه بیشتری بپردازند.
3- به دلایل مسئولیت اجتماعی شرکت (CSR). با این حال، در نهایت محرک بسیاری از پروژه های مسئولیت اجتماعی شرکت بهبود شهرت شرکت است که ممکن است آن را در آینده سودآورتر کند زیرا مصرف کنندگان شرکت را با “سبز” بودن مرتبط می دانند. با این وجود، همانطور که در بخش 6.3 توضیح داده شد (صفحه 56)، گاهی اوقات ممکن است سرمایه گذاری مسئولیت اجتماعی شرکت حتی اگر سود مالی کمی داشته باشد، بایستی انجام شود.
4- برای رعایت قوانین یا پیش بینی مقررات آینده. به عنوان مثال، دستورالعمل اتحادیه اروپا زباله های الکتریکی و الکترونیکی (WEEE) برخی از مسئولیت ها را برای بازیافت زباله های الکتریکی بر عهده تولید کنندگان یا توزیع کنندگان می گذارد.
جهت کسب هرگونه اطلاعات تخصصی و نیز مشاوره در خصوص قوانین و شیوه های حسابداری بر کارایی منابع به پیج شرکت بهین تراز به پیج شرکت حسابداری بهین تراز به آدرس (behintarazco@) مراجعه نموده و به دایرکت پیام دهید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
میخواهید به بحث بپیوندید؟احساس رایگان برای کمک!